Energijska medicina

Program energijske medicine v centru ZDRAVJE IN RADOST, vodi in razvija
zdravnica Cvetka Avguštin, dr. medicine.

Nad tem konceptom se je navdušila zato, ker človeka obravnava kot celostno bitje in mu podeljuje aktivno vlogo za svoje počutje. Poleg tega, da se pod budnim očesom strokovnega vodstva v centru uglasite s seboj na frekvenco dobrega počutja, je pomemben del programa namenjen temu, da Vas naučijo, kako lahko sami ustvarite energijsko harmonijo v telesu.

Programi energijske medicine so primerni za vse:

  • ki so pod stresom in zaradi vsakdanje naglice ter tempa življenja želijo izboljšati splošno počutje.

  • ki se želite globinsko regenerirati in ohraniti dobro počutje

  • ki se želite naučiti, kaj lahko sami storite, da preprečite morebitni nastanek bolezni.

Energijska medicina v centru Zdravje in radost- Naredi nekaj dobrega zase

Oglasite se na frekvenco dobrega počutja!

Naredite torej nekaj dobrega zase in se uglasite s seboj na frekvenco zdravja in dobrega počutja, da se boste bolje počutili v svoji koži in uživali v življenju v vsej njegovi lepoti.

KAJ JE ENERGIJSKA MEDICINA

Živimo v enem najbolj negotovih obdobij v nevarni zgodovini človeštva. Einstein je imel prav – vse je sestavljeno iz energije. Fizični svet ni namreč nič drugega kot počasno nihanje energije. Slednja pa je primarna gonilna sila vsega, kar vidimo in poznamo. To razumevanje pa vam odpre nov pogled na nov način skrbi za zdravje.

Kitajska medicina, že več kot 5000 let, človekovo telo dojema kot energijski sistem in temelji na dejstvu, da je za zdravje nujna usklajenost vseh energij, ki tečejo po telesu, po poteh, ki se imenujejo meridiani. Meridiani oskrbujejo telo z vitalno silo, brez katere življenje ne more obstajati.

Energijska medicina temelji na dejstvu, da je naše telo samo sebi najučinkovitejši zdravitelj, če se mu le naučimo prisluhniti in ga upoštevati. Vsi smo mi energija, ki po meridianih teče po našem telesu. Zaradi različnih vzrokov se energetsko ravnovesje poruši, neravnovesje pa povzroča slabo počutje, ovire, blokade in pomanjkanje pretočnosti, pa tudi različne motnje, ki dolgoročno lahko vodijo v bolezen.

DIAGNOSTICIRANJE ENERGIJE

Življenjska energija či je tista, ki ohranja naše zdravje in vitalnost, če je imamo dovolj, če doseže prav vsak kotiček našega telesa in je v ravnovesju. Vendar nam, zaradi sodobnega načina življenja, te energije pogosto primanjkuje ali pa je ravnovesje porušeno. Če je pretok energije po meridianih oviran ali celo blokiran, se počutimo slabše, če pa energetsko neravnovesje traja dlje časa, to lahko vodi celo v bolezen. Na edinstvenih programih energijske medicine v centru Zdravje in radost, Vam s pomočjo izpopolnjenega sistema StarQi za čiščenje pretočnosti meridianov, pomagamo energetsko ravnovesje ponovno vzpostaviti.

V središču programov energijske medicine v našem centru imamo diagnostiko in terapijo z izpopolnjenim sistemom StarQi, ki natančno izmeri in očisti pretočnost energije po meridianih. Metoda je izjemno učinkovita, saj na inovativen način združuje zahodna medicinska znanja, sodobno tehnologijo in izročila starodavne tradicionalne kitajske medicine.

Vsi, ki se odločite za program energijske medicine, imate možnost, da tudi potem, ko zaključite terapijo, ostanete v stiku z zdravnico, ki program vodi.

Lepo Vas vabimo, da naredite nekaj dobrega zase in odprete vrata zdravju ter dobremu počutju v lastnem telesu, s pomočjo programov energijske medicine v centru Zdravje in radost.

Pogodba z zavarovalnicami za nadstandardno zdravstveno zavarovanje