Naša strokovna ekipa

FIZIOTERAPIJA

Irena Drofenik, višji fizioterapevt

Vodja fizioterapije ZDRAVJE IN RADOST bo poskrbela za vas, da se boste dobro počutili v našem centru zdravja.

Leta 1990 je uspešno opravila študij fizioterapije v Ljubljani.
Po študiju si je začela pridobivati izkušnje v Termah Olimia in nato je opravlja 15 let dela višjega fizioterapevta v Zdravilišču Rogaška Zdravstvo d.o.o.. Po tem se je zaposlila v Domovih za ostarele.
Na vseh svojih delovnih mestih je uspešno upravljala samostojno izvajanje fizioterapevtske dejavnosti, ob upoštevanju indikacij in kontraindikacij postopkov, metod in tehnik fizioterapevtske obravnave.
Pri svojem delu se nenehno usposablja, saj se v zdravstvu razvijajo vedno nova znanja, da vedno lahko pomaga pacientu.

Naredila je usposabljanja za:

  • limfoterapevta po Voddru,

  • refleksoterapevta,

  • rehabilitacija bolnika s parkinsonizmom;

  • proprioceptivne nevromuskularne facilitacije

  • manualna terapija-specifična obravnava sklepov udov

  • nevromišični taping-TNM

  • TUINA terapevt

V fizioterapiji Zdravje vas z veseljem pričakuje, da vam bo pomagala pri premagovanju vseh zdravstvenih težav.

Kontakt:
Telefon: 02 843 20 68
E-mail: fizioterapija@ozdravi.si

Dermatovenerologija

Jurij Plaznik dr. med

Jurij Plaznik je je zdravnik specialist dermatovenerologije. Zaposlen je v ZD Ptuj v dermatovenerološki ambulanti. Ukvarja se z zdravljenjem kožnih bolezni otrok in odraslih ter z zdravljenjem spolno prenosljivih okužb. Je član Združenja slovenskih dermatovenerologov. Svoje znanje redno nadgrajuje z udeležbo na strokovnih srečanjih v Sloveniji in v tujini, hkrati pa svoje znanje kot predavatelj deli na različnih srečanjih z drugimi zdravniki in laiki.

Kontakt:
Telefon:
E-mail: ordinacija@ozdravi.si

DERMATOLOGINJA

Anja Trajber Horvat dr. med

Dermatologinja Anja Trajber Horvat, dr. med., je zaposlena kot specialistka dermatovenerologije v UKC Maribor, kjer se poleg splošne dermatologije ukvarja predvsem z otroško dermatologijo, zdravljenjem luskavice in alergologijo.

Kontakt:
Telefon:
E-mail: ordinacija@ozdravi.si

COACHING

Zlatka Dreo, coach – terapevt svetovalec

Izvajalka Zlatka Dreo, coach – terapevt svetovalec, ki se že dvajset let usposablja za delo terapevta iz različnih psiholoških teorij, kot je npr. Gestalt I (leta 2003). V začetku leta 2010 je uspešno zaključila štiriletno mednarodno šolanje in pridobila naziv NLP Coach. Prav tako je seznanjena z delom teorije izbire. Od leta 2011 je vključena v študij in supervizijo transakcijske analize (svetovalna smer) pri dr. Zoranu Milivojeviću in Aleksandri Pokorn Meško, klinični psihologinji.

Kontakt:
Telefon: 031 653 249
E-mail: zlatka.dreo@izza.si

OSEBNI TRENER

Mihael Bukvič, AFP / NCSF osebni trener

Vrsto let se je ukvarjal s svojo prekomerno težo in redno obiskoval fitnese. Trdno se je odločil, da bo pridobil čim več praktičnega znanja iz področja vzdrževanje kondicije, celostne podobe telesa, telesne sestave, prehrane in kondicijske vzdržljivosti. Pridobljeno znanje uporablja zase in v pomoč vsem, ki so imeli in imajo enake težave kot on. Pomaga jim do zastavljenih ciljev. Prav tako pa dela s posamezniki, ki imajo drugačne želje na področju vadbe, zdravja in športa. Ker želi svoje znanje nadgrajevati, se je vpisal na študij NATUROPATIJE.

Kontakt:
Telefon:031 801 151
E-mail:  mihael.bukvic@ozdravi.si

Pogodba z zavarovalnicami za nadstandardno zdravstveno zavarovanje